Magnum Shooting Club SE tagfelvételi tájékoztató

  

Tisztelt Érdeklődők!

Köszönjük, hogy érdeklődik a Magnum SC Sportegyesületbe történő belépés iránt.

Egyesületünk 2020. 10.01.-el megkezdte működését, támogatók a több mint 30 éves Magnum Vadászcentrum (Magnum Vadász és Hajós Kft.).

A Magnum SC Sportegyesület csak korlátozott számban vesz fel jelentkezőt az egyesületi tagságba, az új felvételhez pedig a tagság jóváhagyása szükséges.

Mit kínál a Magnum Shooting Club SE?

·         könnyű közlekedés, díjmentes parkolás, betonozott szabad területen akár 50 autó részére

·         szakképzett lövészet vezetők irányításával ismerkedhet meg a sport lövészet világával (csoportos foglalkozások árban benne 0 Ft )

·         egyesületi papírok intézése évi 1 alkalommal csomag árban szintén benne van 

További, egyedileg kérhető szolgáltatások:

·         minősítő verseny lebonyolítása (saját fegyver vásárláshoz szükséges) lásd rendezvények: https://magnumloter.hu/ajandekutalvany-elmenyloveszet-loter

·         pszichológiai vizsgálat szervezett formában.  (nincs felesleges autózás, sorban állás) lásd oktatás:  https://magnumloter.hu/rendezvenyek

·         sportorvosi vizsgálatok szervezése időszakosan

·         szervezett programok fegyver, és lőszer bemutatók

·         családi, baráti , céges, és sport rendezvények, versenyek szervezése

·         Saját fegyver tartásához ügyintézési közreműködés

Főbb csoportok, azok rövidítései / éves tagdíjak 2023

Magnum SC Bronz         (MSCB)  / 36.000.- Edzés évi   6  alkalom / 1 óra

Magnum SC Silver         (MSCS)   / 54.000.- Edzés évi 12  alkalom / 1 óra

Magnum SC Gold          (MSCG)  / 78.000.- Edzés évi  18  alkalom / 2 óra

Magnum SC Platinum   (MSCP)  /  99.000.-  Edzés évi 24 alkalom  / 2 óra

Edzések helye:

Magnum Fedett Sportlőtere, 2151 Fót Fehérkő út 6.

 

Felvételi feltételek:

·         néhány soros bemutatkozó levél küldése (e-mail: loter@magnum90.hu), mely a szokásos adatok mellett tartalmazza még:

-          hogy elmúlt-e 18 éves

-          miért szeretne az egyesületbe belépni

-          profi sportoló lenne vagy inkább hobby szinten szeretne járni a lövészetekre

-          csak egyesületi fegyverekkel szeretne sportolni

-          van-e már saját fegyvere

-          szeretne saját fegyvert, ha igen, írja le, hogy milyen fegyverre gondolt kaliber megjelöléssel

-          1-2 fontosnak tartott információt magáról, amit meg szeretne osztani velünk

·         FONTOS TUDNI! Az egyesület vezetősége, a tagság 100% egyet értésével meghatározta, hogy csak és kizárólag olyan tagot vesz fel éves tagsággal, - ők látogathatják az egyesület meghirdetett éves edzés napjait-, akik az alábbi két feltételnek megfelelnek:

1.)      részt vesznek 1-3 alkalom edzési próbanapon, mert fontosnak tartjuk, hogy megismerkedjen a lőtérrel, velünk, tagságunkkal és megismerjük Önt is

2.)      felvétel előtt pszichológiai vizsgálaton vesz részt, és ott alkalmas eredményt kapott, minden tagunk tájékoztatást kapott arról, hogy aki elveszti az alkalmasságát időközi pszichológiai vizsgálaton, az automatikusan elveszti a tagságát is, pszichológia alkalmassági vizsgálatot 2 havonta szervezünk lőterünkön, jelentkezni itt lehet: https://magnumloter.hu/rendezvenyek

·         Kérjük, vegyen részt egy próbanapon, ismerkedjünk meg.  A próba edzésekre történő bejelentkezés az online felületen történik.

1.       Először be kell regisztrálni: https://magnumloter.hu/regisztracio oldalon, új felvételiző klub tagunk regisztrációkor még ne írjon a neve mellé plusz rövidítést kérjük.

2.       Pályafoglalás menü alatt foglaljon pályát, kérjük kizárólag a megjegyzés rovatba írja be (MSCSE edzés próba nap) pl.: 2022 12-15    17.00-19.00, így tudjuk, hogy Ön új jelentkező és az edzés próbanapra foglal

3.       rendszerünk függő státuszba teszi foglalását, majd legkésőbb az edzés hetében, kedd 12 óráig véglegesítjük, esetleg töröljük (de eddig ilyen még nem volt) Az edzési próbanap után a jelenlegi tagság szavaz, dönt arról, hogy Önt megismerve szeretne-e együtt edzni, sportolni Önnel a MSC egyesületben. Természetesen Ön is megismeri a Tagságot és el tudja dönteni, hogy fenntartja-e jelentkezését.

 

  •            Amennyiben saját fegyvert szeretne, a továbbiak is szükségesek: minimum 6 hónapig kell (alkalmi felkészültségtől függ) lejárni lövészetre, a választott kaliberrel. Verseny engedély megszerzése (MDLSZ 10.000.- Ft / év), a minősítéshez versenyen minimum 1 x az elvárt szint meglövése és minimum 3 minősítő versenyen való részvétel.  Majd a 6. hónap után, de 12 hónapon belül, ismételt fegyveres pszichológiai vizsgálat szükséges. A 6 hónap alatti edzések közben megszerezhető további – egyesületünk szervezésében lévő – végzettségek, valamint felszerelések: 

-          fegyver ismereti vizsga (saját fegyverhez kötelező)

-          lövészet vezetői vizsga (nem kötelező, csak ajánlott) 

-          fegyver szekrény vagy doboz (kötelező saját fegyver esetén) 

-          sport fegyver, melynek kiválasztásához segítséget nyújtunk, vadászboltunk saját kínálatából hazai és külföldi beszerzésből, egyedi igényeket is teljesítünk.

-          További részletek első edzés előtt.

Sporttársi üdvözlettel:

 

 

Havan Gábor – MSCSE Elnök

mail.: gabor.havan@magnum90.hu

tel.: + 36 70 205 2699


 I-es fedett pisztoly szektor ( opcionális puska szektor 8 mm ig )8 hagyományos lőállással kialakított 5-10-15-20 méteres pont- gyorspont lövészetre alkalmas lő pályák. Természetesen, a szektorban igény szerint Rapid Shooting és IPSC, valamint, csoportos és oktatási céllal is történhet lövészet.

Lőállásokból akár a +4 db mobil és a kihajtható golyófogó  használatával több távolságra, egyedi igények szerint berendezett pályán is lőhetünk. A lövészetet családunk, barátaink akár lövedék álló üveg fal mögül is megtekinthetik.

II-es pisztoly szektor / A oldalA szektor A oldala 15 méter hosszú és 7.5x3 méteres fix golyófogóval rendelkezik. ezen felül felszerelésre kerül a bal illetve jobb oldalán eltolt 2 méteres különbséggel 2 db kihajtható 2x3 méteres golyófogóval is amely teljesen egyenértékű a fő golyófogó lövedékálló képességeivel. Igény esetén kiegészíthető 4 db gördíthető 130x85 cm-es mobil golyófogókkal is.


II-es pisztoly szektor / B oldalA B oldal 10 méteres lő hosszával és 3x6 méteres fix merőleges golyófogóval ellátott. Bal oldalán egy 2x3 méteres kihajtható mobil golyófogóval van szerelve ami a fő golyófogó adottságaival egyenértékű. Rövidesen ez az oldal fém célokkal is lesz látva lőtávolsága 10 m.