Walther PDP 9x19

  • Lövésszám: 5
  • Szektor: Pisztoly lőtér 5-25 m
2 800 Ft/alk./fő
Fegyver leírás
Walther PDP 9x19
Guns&Ammo 2021 az év kézifegyvere
Industry Choice Awards 2021 az év kézifegyere
A PDP fegyvert ellátták mind alsó sínnel lámpa vagy a  laser célzó felfogatáshoz de a szánra is  egyszerűen rögzíthető a piros pont irányzék.
Lőterünk fegyverét is ezzel az utóbbi felszerelt irányzékkal tesztelheti.
Ideális megbízható hatékony lőfegyvert keres sport vagy önvédelmi célra? A gyártó elérhető áron kínálja Önnek is a Walther PDP 9x19     2021 év kézifegyverét.

Ön dönt mivel lő!
A la carte guns programunkban Ön választja ki, hogy mivel szeretne lőni, egyszer 6.000.- felár és a fegyver lista ára ellenében.
Plusz fegyver igényét kérjük jelezze  foglalásnál a megjegyzés rovatban.
WPDP9x19

Történelem
A Walther cég maroklőfegyvereit világszerte ismerik, kiemelkedő lövészeti tulajdonságai, ergonomikus külseje és modern funkciói matt. Egyik első modelljüket a német rendőrségnél rendszeresítették, de igazán híressé James Bond tette, aki a filmekben a PPK-t használta. Márkahűsége a későbbiekben is megmaradt, az újabb filmekben Bond szintén a Walther gyár fegyvereit részesítette előnyben. Első polimer anyagú pisztolyuk, a P99-es folytatta a PKK modell tradícióját amely első sorban rendvédelmi egységeknek lett kialakítva. Ezt a vonalat követte a gyártó, mikor megalkotta a PPQ (Police Pistol Quick Defense)
A Walther 2016 ban már a 130 éves fennállását ünnepelte. Modern kialakítású megbízható fegyvert keres?
A Walther névben nem fog csalódni.

Lövésszám: 10
2 800 Ft/alk./fő
Lövésszám: 5
3 200 Ft/alk./fő
Lövésszám: 5
2 800 Ft/alk./fő
Lövésszám: 5
2 800 Ft/alk./fő